Skip to content


Årets julklapp 2011


Har era barn börjat skriva på julens önskelistor? Eller har du kanske skrivit eller tänkt på en egen?
Det är ju ofta liksom lite svårt det där, eller hur? Vad ska man önska sig?

Men självklart finns det hjälp att få. HUI research utser varje år en produkt som blir årets julklapp. Dessa produkter måste ha väckt ett alldeles särskilt intresse under året, säljas till många och den ska också representera vårt liv idag. Och vad passar bättre är en matkasse med recept direkt hem till dörren?

Hos Familyfood kan du ge bort ett presentkort på en Familyfoodvecka. Helt klart årets bästa och snällaste julklapp! Härliga råvaror, tid och inspiration i ett paket! Skicka ett mejl till oss om du vill ge bort en matkasse för 765kr från Familyfood i julklapp. Vi skickar ett presentkort till dig som du kan ge bort. På presentkortet finns all information som behövs. Tänk bara på att den som får presentkortet måste bo i våra leveransområden. Om du är osäker på en adress så mejlar oss bara så hjälper vi till!

Familyfood har ett till tips för bästa julklappen till glada kollegor och snälla släkten! Familyfood presenterar i år en julpåse med delikatesser. Perfekt julgåva till anställda, kollegor, vänner och släkt. I en fin påse packar vi ner en flaska glögg från Ej farm, julskorpor från Knäck o Bräck, en god senap till julen, en karamellstrut och god choklad. Julens delikatesspåse kostar 150kr. Vi levererar delikatesspåsen hem till dig om du är familyfoodare eller direkt till ditt företag. Företaget måste ligga i Familyfood leveransområde. Mejla oss din beställning senast måndagen den 8 december. Om du vill ge bort delikatesspåsen till dina anställda skickar vi gärna med en hälsning från företaget på ett julkort.

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*