Skip to content


Hönan och ägget

En bit utanför Växjö ligger Braås och en bit utanför Braås ligger Gårdsby. Hänger ni med på den småländska kartan? Och i Gårdsby hittar man Christer och hans 10000 hönor som värper kravmärkta ägg. Granne med hönorna på ett håll finns en potatisodlare och granne på andra hållet finns Familyfoods packcentral. Packcentralen går under namnet Höna. Kanske kan ni gissa varför?

På packcentralen är det högtryck på söndagar och måndagar då Familyfoods matkassar packas. På fotot ser ni Dennis, en av många duktiga medarbetare som hjälper oss att packa Familyfoods matkassar. Vid klockan sex på måndag morgon börjar han granska, räkna och packa korvar, mejerivaror, lax, tomater, blomkålshuvuden, morötter och mycket mer. Vi frågade om han hade någon egen favorit och det blev kronärtskockan. Lite bökiga att packa men så fina att se på! Och den roligaste Familyfoodspåsen att packa är fredagsmyset. Goda chips från Laholm med cider från Huskvarna och så alltid några överraskningar. När allt är packat och klart levereras matkassarna till alla Familyfoods kunder mellan klockan 16.00 och 20.00.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*