Skip to content


Nyaste nytt

Fina fredag! Idag är det fredag och visst är det mysigt att krypa ner i soffhörnet med något gott att äta? Har du testat Familyfriday – Familyfoods fredagsmys? Under oktober och november kan du värva en kund till Familyfood så skickar vi ett fredagsmys till dig. Be vännen du värvar att skriva ditt namn under meddelanderaden när denna anmäler sig till Familyfood.

Suveräna nya städer! Nu utökar Familyfood till Dalsjöfors, Rångedala, Gånghester, Bottnaryd och Ulricehamn! Välkommen Aneby, Tranås, Boxholm och Mjölby! Och Falköping och Skövde! Tipsa gärna vänner och bekanta!

Absolut advent! December kommer i år igen och den kommer lika snabbt och överrumplande som vanligt. Familyfood levererar matkassar fram till vecka 51 och sedan blir det ett uppehåll veckorna 52 och vecka 1. Vecka 2 kör vi igång igen precis som vanligt. I Familyfoods matkassarna under december skickar vi med något extra adventigt eller juligt, något extra gott från alla våra fantastiska matproducenter som vi jobbar med.

Jublande julkasse! Familyfoods populära julkasse 2011 är fylld med alla ingredienser du behöver för ett härligt julbord; två goda sillar, julskinka, köttbullar, prinskorvar, goda sallader, härliga ostar och knäckebröd, janssons frestelse och mycket annat gott. Och det bästa av allt är att vi kommer att använda alla våra mathantverkare i vår närhet så det blir ett riktigt nära julbord. Läs gärna mer här! Julkassen kostar 1900kr och levereras måndagen i vecka 51. Om du vill beställa Familyfoods julkasse 2011 så mejlar du din beställning före den 8 december.

Bästa blogg! På Familyfood kan du läsa en näringsberäkning av en Familyfoodkasse av vår dietist Katja, du kan läsa om osten Geta, du kan läsa om chili och hur man kan lindra en brännande mun och en massa mer. Gilla ditt favoritblogginlägg på din facebook och var med i utlottningen av 3 böcker: Matmolekyler – kokbok för nyfikna av Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström. Vi lovar dig att du kommer se mat med helt nya ögon för varför är päron och gorgonzola en utmärkt kombination men inte ansjovis och lingonsylt? När du har gillat ditt favoritblogginlägg så mejlar du oss och då är du med i utlottningen. Gäller fram till den 30:e november.

Trevlig helg!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*