Skip to content


Ett päron om dagen…

Ett äpple om dagen… Så brukar det ju heta men man får ju inte glömma bort päronet bara för att de inte har ett snyggt talesätt. Ett päron är bra; fullt med vitaminer, mineraler och fibrer. Och fast päronet är nära släkt med äpplet så finns det några skillnader. Smaken, förstås! Men en annan viktig skillnad är att päronet har en kortare hållbarhetstid och att päronet faktiskt ska plockas omoget för att sedan mogna inomhus. Så idag slår Familyfood ett slag för päronet! Och ni som valt att få med fruktpåsen till er matkasse kommer bland annat att hitta päronet Clara Friis där.

 

 

 

 

 

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*