Skip to content


Äppelpaj, äppelcider, äppelmos…

… äppeljuice, äppelkaka, stekta äpplen, bara äpplen, äppelsalsa! Äpplen är ju bra till väldigt mycket och det bästa av allt är ju att väldigt många träd är väldigt fulla av äpplen just nu. Kanske lite väl många ibland? Vi väntar just besked om vilken äppelsort som landar i våra fruktpåsar som levereras hem till er dörr tillsammans med era matkassar på måndag.

Det finns ju en uppsjö av sorter; en del passar till paj, en del passar till mos, en del är goda precis som de är, en del mognar nu, andra kanske lite senare och några var klara redan i somras. Men vad vet du om äpplen egentligen? Testa dig här! Ett kunskapsspel från Natinalencyklopedin.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*