Skip to content


Snart är det fredagsmys…

Fredagsmys har blivit en svensk tradition. På fredagen längtar vi till soffhörnet och något extra mysigt att äta. Det lilla extra är bra! Många av er kunder och läsare  har efterfrågat lite mys till helgen och nu har vi med er inspiration satt ihop ett alldeles eget Familyfriday! Familyfoods fredagsmys!

Vecka 37 är det premiär, då levererar vi ut de första fredagsmyspåsarna.  I kassen hittar du  chips från Rootfruit i Laholm, cider från Rudenstams bär och fruktodling utanför Huskvarna och så skickar vi med något extra kul i kassen varje vecka. Det kan vara god choklad, grillade kastanjer, karameller från karamellkokeriet i Mariannelund, nötter, dippsåser eller något annat som man bara måste ha på fredagskvällen! Familyfoods fredagsmys kostar 129 kr.

Och bara för att fira att det är PREMIÄR så lottar vi ut TRE kartonger fyllda med massa olika chips från Rootfruit. Vad sägs om chips med smak av Stilton Blue eller parmesan? Eller kanske rotfruktschips, vanliga lättsaltade eller barnens favorit grillchips. För att ha chans att vinna så behöver du bara skriva till oss att du vill prova på  fredagsmyspåsen någon gång under september månad. Vinnarna presentera så klart på vår facebook i början av oktober.

Fredagsmyspåsen beställer du som är kund via mail till info@familyfood.se. Du som är ny kund kan enkelt kryssa i rutan om fredagsmys vid beställning.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*