Skip to content


Stig had a dream…

 

I ett garage någonstans mellan Alvesta och Växjö, närmare bestämt i Vislanda hade Stig en dröm. Som så många andra entreprenörer lät han inte drömmen bara vara en dröm utan började raskt att bygga om garaget till en mindre fabrikslokal för att kunna förverkliga drömmen. Stig började tillverka barnskrindor och andra mindre träföremål. Drömmen höll i sig och verksamheten växte ur garaget. Idag arbetar Stig och hans familj  i egen fabrikslokal. De tillverkar allt från smörknivar och brudkistor till barnskrindor och slagbord.  I nästa veckas kasse hittar ni förutom en massa fina råvaror även en smörkniv som Stig  har tillverkat och märkt upp till alla familyfoodkunder. Vill ni veta mer om Stig så kika gärna in på deras hemsida.

Smörkniven får ni använda när ni brer baguetter till blomkålsoppan med baconströssel. I nästa veckas matkasse kommer också ett recept från vår kock Gustav med bakpotatis och rökt lax. Det blir också svamplockarens favoritpasta, en kyckling med oliver, tomater och kapris och så till sist köttbullar med persiljestuvade morötter. Smaklig spis men först: Trevlig helg!

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*