Skip to content


Familyfood fixar frukten

Många barn ser med entusiasm fram emot skolstarten. Visst är semester och ledighet skönt  men att återgå till vardagen har sin charm. Om inte annat så är vardagen mer eller mindre nödvändig för att vi ska kunna känna den sköna känslan vid nästa ledighet. Låt Familyfood underlätta återgången till vardagen. När skolorna börjar igen är det dags att packa böcker, pennor, gympapåsar och inte att förglömma; frukten. Beställ Familyfoods fruktpåse så behöver inte fruktskålen därhemma gapa tom när skolväskorna ska packas. En påse Familyfoodfrukt innehåller runt 3 kg av olika härliga, näringsrika frukter. Man skulle även kunna säga att en påse Familyfoodfrukt innehåller en frisk blandning av C-vitamin, folat, kalium, magnesium, kostfiber, flavonoider mm mm.

Välkommen att maila oss om du är intresserad av att få med en fruktpåse med er matkasse från Familyfood!

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*