Skip to content


Lycka – 1dl riven ost?

Vad är lycka? Hm… Svårt! Glada barn, god hälsa, fred på jorden, kärlek! Absolut! Det är lycka! Men ibland är liksom lyckan mer på gräsrotsnivå. Idag när lunchomeletten skulle göras hittade jag riven ost i frysen. Någon tapper människa i detta hus hade förra veckan rivit alla små ostkanter och alla bitar skidbackeostar som fanns i kylen. Det var allerum (från pizzabaket), brännvinsost (från kräftkalaset), prästost (från min frukost) och herrgård (från barnens frukost). Och alla dessa rivna i en salig blandning. Perfekt för lördagens omelettlunch! Lycka i 1 dl riven ost. Japp, ibland!

Hoppas att det blir lycka hos alla Familyfoodare nästa vecka när matkassen kommer. Då blir det kassler i smarrig äppelsås med oregano och pasta, couscoussallad med räkor och avokado, grillare med rotfrukter och rödlökssalsa, citronmarinerad kyckling med potatissallad och en wok och en sås med asiatiska smaker.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*