Skip to content


Tråkig sallad?

Här kommer ett tips! Blanda ett eget salladsströssel. Det är superenkelt och jättegott. Förgyller alla sallader på ett kick. Denna vecka skickar vi med Familyfoods egna salladströssel i våra matkassar. Det är ett salladsströssel med flingsalt, linfrö, pumpakärnor, sesamsfrö och solroskärnor. Öppna skafferiet hemma och se vad som gömmer sig i lådor och på hyllor och testa att blanda till ett eget salladsströssel. Om du är riktig fixig och trixig så lägger du det i en fin burk eller fin påse och vips har du bästa presenten nästa gång ni är bjudna till favoritgrannarna eller fina arbetskamraten eller busiga kusinfamiljen.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*