Skip to content


Gårdsbutiker

Sommar! Då vill vi ha sol och mysiga utekvällar med samlingar kring grillen. Och vad får vi? Regniga innesittarkvällar. Men skam den som ger sig. Här grillar vi till och med under paraply och regniga dagar är ju utmärkta utflyktsdagar. Utflyktsmålen kan ju om man är riktigt skicklig på att övertala resten av familjen sluta vid eller passera vid någon av alla dessa fantastiska gårdshandlare som slår upp portarna runt om i sommarsverige.
Fotot är taget från Hallandsåsen. Vagnen har stått där så länge jag kan minnas och det känns lite extra gott att man som kund är betrodd att själv ansvara för betalningen. Kassan finns mitt i bland morötter och rödbetor.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*