Skip to content


Recept v. 26 – Sommar, sommar, sommar…

Nu är det veckan efter midsommar. Alla barn och ungdomar har sommarlov och en del semestrar har redan startat eller startar snart. Oj, vad vi önskar alla en lång och varm sommar. Ni vet, en sådan där sommar som verkar oändlig. Och sedan när livet återgår till skola, jobb och rutiner igen så startar Familyfood med nya leveranser. Vi ska fylla höstens kassar med fina råvaror från våra utvalda producenter, mycket inspiration, en del nyheter och så nya tävlingar, tips och recept. Vecka 32 är första Familyfoodveckan för hösten. Vi får många fina mejl från er. Tack! Vi får också en del önskningar om favoriter i repris. Vi har fyllt denna vecka med några av dessa favoriter. Titta igenom kassen och förvara råvarorna så att de håller sig bra hela veckan.

Veckans recept hittar du här: 2011-06-27.pdf

Smaklig spis och lat sommar önskar Karin och Lotta

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*