Skip to content


Bevara lugnet

God fortsättning på det nya året! Hoppas att helgdagarna, trots att de denna vinter inte var så många, har gett er vila och återhämtning.

Årets första blogginlägg tillägnas just känslan av lugn och återhämtning. På många håll överöses vi med tips och råd om hur vi i och med det nya året kan starta ett nytt och bättre liv, hur vi kan dra igång nya projekt med ett hälsosammare levnadssätt och inte minst viktnedgång, gärna snabb sådan.

Min uppmaning är att under hela 2011 försöka bevara det lugn som vi förhoppningsvis hunnit uppnå under helgerna och att försöka hålla den negativa stressen på avstånd!

Prioritera bland nyårslöftena och börja i rätt ordning – börja med att bevara lugnet och sträva efter att minimera stressen. Inte sällan leder det ena till det andra. Genom lägre stressnivåer sänker vi våra nivåer av hormonet kortisol. Lägre nivåer av kortisol ger oss bl.a. bättre sömn och hjälp att bevara/uppnå en hälsosam vikt. Så genom att uppfylla det mest högprioriterade nyårslöftet så kan vi slå flera flugor i en smäll och av bara farten få fler nyårslöften uppfyllda.

Nu startar leveranserna av Familyfoodmatkassarna igen och med dem hoppas vi kunna underlätta vardagen en smula och ge ett litet bidrag till ett bevarat lugn.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*