Skip to content


Familyfoodkunder som trendsättare!

Ni minns väl IT-krashen, krashen som blev en krasch men läser ni det här så är ni ju i alla fall uppkopplade och då har vi ju överlevt krashen. Super! För några år sedan (ja, ganska länge sedan nu, tiden går ju som bekant fort) gjordes många försök till affärer via nätet och också många matleverantörer försökte sig på en näthandel. Då gick det inte men nu verkar tiden vara här. Nu är vi beredda att handla över nätet och vi tycker faktiskt att det är ganska skönt och smidigt.

När vi startade Famlyfood 2007 var vi bland de första att erbjuda råvaror och recept till ytterdörren. Det var och är fortfarande en härlig känsla att få vara delaktiga i våra kunders längtan efter bra och god vardagsmat, lagad från grunden. Att konceptet vuxit så mycket är mycket tack vare er kunder som genom tips till grannar och vänner tipsat om Familyfood.

Det finns många aktörer på marknaden idag; det finns grönsakslådor, fruktlådor, fisklådor och råvaror med recept och catering och mycket mer. Det är spännande och roligt att Familyfoods kunder har fått vara en trendsättare som så snabbt tagit till sig konceptet hemleverans av råvaror och recept för att smidigt kunna laga bra vardagsmat för hela familjen. Vi är stolta!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*