Skip to content


En God jul till alla…

Från oss alla till er alla, säger ju Benjamin Syrsa på julafton. Och förhoppningsvis är ju alla nöjda och glada just på julafton; ungarna har inte vaknat klockan fem och för att genast vilja starta julklappsöppningen, hela släkten är sams och har enats om dagar och tider för att träffas och jula ihop, ingen julgröt är bränd i grytan och hunden har inte bitit sönder morfars paket just i år. Japp, nu är glada julen här här här, ljuder det från en CD som gått på repeat i tolv timmar och så där mitt i natten, natten mellan julafton och juldagen brukar en rätt go känsla infinna sig, eller hur?
Men så är det inte för alla och det vet vi. I år har Familyfood tillsammans med sina samarbetspartners (Blomgrens budbilar, Budkedjan, Ica Maxi i Borås, Kalmar och Växjö, Jetpak, Konsum Hovslätt, Månsarps åkeri och TG bemanning) sponsrat ett trettital Familyfoodkassar till familjer som behöver ett extra tillskott i jul. Det är Svenska kyrkans diakoni och Stadsmissionen som hjälpt oss med detta. De arbetar för att människor i utsatthet ska få rätt vård och omsorg. Hoppas att vi också i framtiden, kanske tillsammans med er kunder, kan fortsätta all hjälpa några familjer till ett välbehövligt fyllt kylskåp.
Ibland är det just det lilla som gör skillnaden. Ni vet ett barns glittrande ögon när favoritleksaken ligger i julklappen, eller när mormor suckar belåtet över det vackra julklappskortet över de elva barnbarnen där i alla fall ett barn tittar in i kameran och ler eller den tacksamma granndamen som precis har varit över på lussefika eller när man själv just knäckt en julnöt och fått trillingnöten. Det behövs inte alltid så mycket för att få den där goa härliga juliga känslan som vi naturligtvis önskar er alla!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*