Skip to content


Snödroppar och Växjö

Små små vita snödroppar har vågat sig upp i gräsmattan, givetvis inte i en vacker rabatt för där gick ungarna bärsärkargång med krattor förra året. Vackra är de i alla fall och nyplockade lyser de på bordet i si sådär tre sekunder innan lilleman har hunnit välta vasen. Vi är hoppfulla nu, någon gång ska det väl ändå bli vår. Vi lockas av att menyplanera för färskpotatis, sparris, rädisor, nyskördade rödbetor, nyrökt fisk och mycket mycket mer och ändå vaknar man dagen därpå och småspringer huttrande ut till bilen och tar återigen fram isskrapan. Ungarna jublar ännu en dag att kasta sig ner för backen men vi, vi kurar ihop oss framför brasan och menyplanerar ännu lite till med potatismos, palsternacka och purjolök. Glada och förväntansfulla är vi i alla fall (det kan inte ens minusgrader och snö ta bort) efter att ha varit i Växjö och planerat för starten av Familyfood. Vi träffade både våra samarbetspartners och hann med intervjuer både på Smålandposten och Växjöbladet – alltid så roligt att få presentera vårt koncept och höra vilka reaktioner det möter. Nu ska vi väl inte ta i så vi spricker men ord som ”strålande”, ”vilken idé” och ”billigt” värmer våra hjärtan framför brasan, men som vanligt inget är så bra att det inte kan bli bättre, så vi inväntar mail med både bu och hurra!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*