Skip to content


Lysande stjärnor

En del av er kunder fick i er påskleverans en påskinspirerad kökshanduk och en del av er fick handukar med små stjärnor på. Vi gillar stjärnor kanske för att de ibland håller oss sällskap när vi inte lyckats sluta jobba i tid utan pratar marknadföring och recept en bra bit in på småtimmarna. Två fina väskor har vi också fått uppsydda i stjärnmönster hos lillavilolen.com. Häromdagen på väg till skolan med sexåringen så undrade han så klart varför morsan har en hel väska full med stjärnor. Är det för att du är en stjärna på matlagning? Bättre betyg kan väl inte Familyfood få när till och med ungarna märker att mamma tycker det är kul i köket, kul att testlaga, kul att känna att kassen denna vecka blev precis som vi tänkte. Och det bästa av allt är väl ändå när man dubblar ett recept och lyckats bjuda över den där grannen som man egentligen velat bjuda i typ två år. Så stjärnklara nätter kan ibland få mer än en lyckad konsekvens.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*