Skip to content


Eniro och släktforskning

Vi gillar eniro.se. Vi gillar hitta.se. Särskilt när vi sitter och gör körjournaler eller söker efter nya kylbilar. Egentligen borde det då ju inte vara en match att gilla kartor heller men ändå har det liksom blivit en vana nu att köra runt, runt i Kalmar, i Malmö, i Växjö eller var vi nu befinner oss och leta efter affären eller kontoret som vi är på väg till. Vi är hoppfulla och fram brukar vi komma! Värre är det då med den inre livskartan att med stolthet i rösten svara att ja, jag är entreprenör och jobbar med ett eget företag i stället för att säga jo, jag har ett litet företag också. Man har ju ändå jantelagen i sig och så ska man ju inte förhäva sig och så ska man inte gapa efter för mycket heller. Häromdagen letade vi efter goa förebilder i släkten. Vi hittade en svärfar som drivit eget i Gnosjöandan på 70- och 90-talen och så hittade vi en faster som har eget bokförlag och så hittade vi en gammal fängelsekund i Kalmar och då slutade vi tvärt med släktforskningen för då hade vi hunnit en bra bit ner på 1700- talet och den stackars tjuven försökte ju ändå bara stjäla bröd till familjen och fick sitta i Kalmars slotts unkna källare. Och då började vi blickar framåt istället. Vilka vill vi ha med för att göra Familyfood ännu bättre? Vi kan redan konstatera att vi lyckats få både bra leverantörer som gör sitt yttersta för att få våra önskemål i inköpslistan tillgodosedda och bra kylbilar som så troget kör efter vår journaler och svarar på alla möjliga frågor kring kyla och teknik. Lite extra stolta är vi över vårt samarbete med Comitegra. Comitegras måtto är: Alla människor har ett lika värde och ska få möjligheten att bli ansvarstagande samhällmedborgare. Genom att ge människor de rätta verktygen visar vi på olika möjligheter och ger hjälp till självhjälp. Ett tryggt boende är första steget mot att förändra sitt liv. Utbildning och sysselsättning är förutsättningar för att behålla en positiv förändring. En social gemenskap ger energi, självkänsla och ytterligare möjligheter att utvecklas. Läs mer på comitegra.se.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*