Skip to content


Skatteverk – bolagsverk (-huvudvärk?)

HB blir AB och ansökningar skickas fram och tillbaka. Att omvandla företag tar på krafterna! Tänk vad oerhört mycket papper som krävs och så många namnunderskrifter. Tack och lov har vi god hjälp av vår revisor som stöttar, guidar och vägleder oss genom lagar, restriktioner och skattemässiga tips. Att driva företag kräver verkligen förtroende och arbetsfördelning, vilket gör att helheten blir så bra. Från vår menyplanering till er kunder så går varor mellan leverantörer, plock och packare till kylbilschafförer och alla är vi lika måna om att familjerna som äter och njuter av laxbiffar, kycklinggrytor, kebabspett, fiskgrytor, spagetti carbonara, hemmagjord pizza osv ska få bra råvaror hemkört till ytterdörren.
Förutom täta kontakter med Bolagsverket så fortsätter vi nu i deklarationstider att samtala och diskutera med Skatteverket som har uppmuntrat oss att låta våra kunder pröva om Familyfoods kunder kan utnyttja serviceavgiften under avdrag för hushållsnära tjänster. Först vid en faktisk prövning kan Skatteverket slå fast om detta är en hushållsnära tjänst eller inte. Så vi hoppas givetvis att våra kunder liksom vi får kraft och motivation att ge sig in i byråkratidjungeln…

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*