Skip to content


David möter Goliat…

Säkert kommer ni håg från skolan då snälla fröken eller magistern för den delen skulle läsa sedelärande berättelser, som man gjorde på 70- och 80-talen. Kanske ringer det en klocka om man granskar rubriken ovan? Visst minns man berättelsen om lille David som bara genom ett slangbelleslag eller om det nu var en knölpåk besegrade den enorma jätten Goliat. Allt var frid och fröjd och inte ett öga var torrt. Kontentan var att man ska aldrig ge upp – någon gång händer det att den lille vinner…
Vi har ju tillsammans med er kunder och men vår tappre revisor fört långa ändlösa, uppmuntrande, nedslående, uttråkande, positiva- läs alla adjektiv som kan finnas i SAOL- samtal med Skatteverket. Tror att både Skatteverket och vi är rätt trötta på varandra vid det här laget. Denna gång vann dock Goliat, alltså skatteverket i fråga om hushållsnära tjänster. Nu i mars har vi fått besked att vi tyvärr inte kan räkna med att få avdrag för hushållsnära tjänster på fakturan. För att serviceavgiften ska bli godkänd krävs att provlagningen, planeringen, plockningen, packningen mm sker i det privata hemmet. Rent spontant så skulle vi så gärna vilja göra hembesök och se och träffa er kunder och diskutera Familyfood, recept, leverans och nya ekologiska produkter. Det är ju just genom er kunder och era reflektioner som vi jobbar vidare och gör Familyfood ännu bättre. Tyvärr så håller nog logistiken inte för detta! Men vem har sagt att Goliat vunnit för sista gången? Vi jobbar vidare tillsammans med er så får vi se om vi får ett annat slut på historien längre fram. Som sagt plötsligt så händer det…

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*