Skip to content


Var finns alla kantareller?

Höst! Skördefest! Låter inte det härligt? Låter inte det som om man skulle vilja ta på sig den fluffigaste ylletröjan och åka raka vägen ut i skogen med varm choklad i termosen, kantareller på stigen och en drömmande blick? Och sedan komma hem till pumpor i trädgården (naturligtvis försådda i april) och en sprakande eld i öppna spisen. Våra pumpor (köpta!) har redan ruttnat av allt regn, den öppna spisen har sotaren dömt ut och den drömmande blicken slutade i en hårt igensparkad dörr när familjens tioåring inte fick spela mer playstation. Tur att man kan få lite skördetema i en Familyfood påse!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*