Skip to content


Tryckfelsnisse

Vi försöker att hela tiden uppdatera vår hemsida och arbetar med att på ett enkelt sätt förklara och erbjuda vårt koncept. Men ändå så smyger sig små felaktigheter in ibland. Tur att vi har uppmärksamma webbesökare! Följande mail hittade vi i vår inbox:

Högt värderade kvinnliga företagsdirektörer.
Jag har idag genomläst Eder hemsida via min dator och funnit den mycket tilltalande. Dock kan jag som språkvårdare inte underlåta att påpeka att på hemsidans högerspalt, högt upp, finns ett stavfel, som stör mitt känsliga, för att inte säga ömtåliga, sinne. Det står där Rröva, och med lite pubertal fantasi kan dagens ungdom förledas att dra en smula på smilbandet med hänsyftning på en vulgär tolkning av detta ord.

Vidare kan jag inte undandra mig ansvaret att påpeka att på sidan Mat och tänk, ungefär mitt på sidan finns ett l för mycket med i ordet deltaljerade och det skulle glädja mig att i en kommande uppdatering av Eder i övrigt intresseväckande företagspresentation dylika små skönhetsfläckar korrigerades.
Med vänlig hälsning
Föreningen för rättstavningens främjande
Ord. Gnetén

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*