Skip to content


Nya ord

Sju stycken helt underbara söta och vackra barn har vi sammanlagt. Givetvis så bråkar de aldrig, slår sig aldrig, sorterar sina sockor själva, klarar läxorna galant och givetvis så blir de aldrig sura när Karin ringer Lotta för sjuttonde gången samma dag och modemet återigen kopplar ned sig… men lite kul tycker de faktiskt att det är. Vi har förärats med ett helt nytt verb! ”Mamma! Ska du och Lotta familyfooda idag?” De ni! Och en alldeles egen jingle! Idol nästa, eller hur?! Melodin är enkel: sjung Jingle Bell och byt ut Jingle Bells mot Familyfood. Klart! Åh, vilka sångtalanger, modershjärtat blöder, och vi införskaffar både mikrofon och öronproppar då ett av barnen vill kompa på trumma…

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*