Skip to content


Jag måste – Jag vill!

Vi hade förra veckan förmånen att under några timmar få lyssna på en föreläsning om hur och varför handlingsplaner är viktiga i expanderande företag. Vår föreläsare, med tio år i branschen som konsult åt företag som vill arbeta för effektivisering, berättade att han gått från teorier och praktiska förslag till mer motivationsstärkande övningar. Kan man i ett företag skaffa en mental inställning till alla jag måste så att de i stället blir jag vill så blir resultatet så mycket bättre. På Familyfood har vi många vi vill. Vi står i affärer, lusläser innehållförteckningar, provlagar och provsmakar vildsvinskött, olika sorters skinka, kalv och lammfärs, granskar sillinläggningar, testar olika knäckebröd, kollar nya ekologiska varor, tittar på fetthalter och tillsatser, besöker närproducenter, samtalar med kunder och leverantörer och mycket mer. Många vi vill hos oss!
Jag tycker ju faktiskt att det är roligt att laga mat, sa en kund till oss för några dagar sedan och det är den känslan vi hoppas på att förmedla, inte jag måste handla jag måste planera – det gör vi! Ni ska njuta av att laga god ekologisk mat och få nya recept för ny inspiration i köket.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*