Skip to content


Semester kontra skoltermin

Skönt att skolorna och jobben börjar snart, tänkte vi de sista veckorna på sommaren men oj så fel vi hade. Det är gympakläder, fruktstund, simhall, kurser, pianotider, tandläkartider, lönesamtal (fast det kan ju vara bra förstås…), gummistövlar (Vi har nog 27 par stövlar ihop och ändå finns inte rätt storlek till barnen, hur kan det vara så?), läxor, en svärmor som vill planera julen (Jul??? Nu!!!), fotbollsträning, löv på gräsmattan och allt annat. Tur att maten kommer till dörren i alla fall annars hade väl ungarna gått hungriga hela veckan, fast det är klart lite mindre mat efter sommarens goda grill och dricka hade nog passat jeansen rätt bra. Hm…svårt hur man än gör!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*