Skip to content


Reklambyrån

Visst är vi käcka unga kvinnor, småbarnsmammor till på köpet och med akademisk utbildning och har man startat företag så måste man ju marknadsföra sig. Sagt och gjort! Vi bokar träff med reklambyrån och med en strålande självbild av hur unga och duktiga vi är med vårt goa koncept så stegar vi upp till reklambyrån och möts där av de riktigt unga och coola… Med sänkt blick och några mer gråa hår gjorde vi tantövningar och suckade över de många trappstegen ned till bilen och konstaterade att över tretti är över tretti och de där unga snygga tjejerna hade nog i alla fall inte fött så många barn som vi… Och vi som fött barn vet ju att kilona försvinner inte vid amning. DET ÄR EN MYT som alla bara säger för någon måste ju stå för den ökade populationen eller hur?

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*