Skip to content


Ryktet går – ett koncept på flera olika platser

”Vi är så unika! Tänk att ingen kommit på detta före oss.” Men tyvärr, så var det inte riktigt. När vi strosar runt på bokmässan i Göteborg, för att givetvis inhandla och finna nya roliga kokböcker och provsmaka allt gott som de snygga kockarna tillagar, så läser vi DN och ser att ett liknande koncept har öppnat i Stockholm och strax därefter så hittar vi liknande företag även i Malmö. Men varför deppa? Vi är inte helt unika men vi ligger rätt i tiden, eller? Enligt en kund har det funnits liknande verksamhet i Chicago i många år men det behöver vi ju inte låtsas om, vi var bland de första på marknaden i Sverige och det är väl inte så dumt och vem bryr sig om Chicago där bor det ju bara lika mycket folk som i hela Sverige??

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*