Skip to content


Hemsidan

Nu börjar det roliga, alla tankar vi surrat, blurrat och ventilerat med släkt och vänner ska nu ned på Webben. Vi fotas och fotograferar, vi vrider och vänder på begrepp, vi kontaktar skatteverket för hushållsnära tjänster, vi arbetar oss igenom dokument och kylvaror och temperaturregler, regler och anvisningar om ekologisk kött, om kravmärkt kött, om närodlade produkter, om tonfisk och torsk, om årstidbaserade grönsaker om…. Jag tror till och med att vi drömde om rödbetor och frigående höns, men det var det värt. Det ekologiska urvalet av produkter var en av de första aspekterna vi vägde in. Visst är Familyfood ett bra koncept men bra är inte tillräckligt. När det gäller ekologisk produktion och klimatsmart alternativ finns ett medmänskligt ansvar. Upp till kamp medsystrar och bröder (för givetvis måste jämställdheten också bevakas!).

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*