Skip to content


Småskaligt, lokalt och eko med Familyfood

En enklare och godare jul med Familyfood 2018

Vi är många som har längtat efter denna ljusets högtid. Oavsett om ni är många eller om ni bara är ett par stycken, så är denna julkasse en hjälp på vägen mot det bästa julbordet. Tillsammans med våra lokala leverantörer har vi valt ut det bästa, godaste och viktigaste för en smakfull jul. Med Kockens förberedda jullåda får du ytterligare tillbehör för att göra julbordet komplett. Enklare för dig kan det knappast bli!

Kockens förberedda julkasse är för ca 8 personer och kostar 1599 kr. Beställ senast den 3 december. Skicka din beställning till info@familyfood.se. Jullådan levereras till din dörr torsdagen den 20 december mellan klockan 14-21. Vill du hämta din jullåda på Gårdsby är du välkommen torsdagen den 20 december mellan klockan 16-18 och då får du 100 kr i rabatt.

Julens meny
Julskinka, färdigkokt från Holms, ca 2 kg
Prinskorv, ca 300 g
Viltprinskorv från Hanaskogs, ca 300 g
Senapssill och löksill från Valje, 3-400 g
Romsill från Åsnens rökeri, 3–400 g
Gravad lax med hovmästarsås, ca 400 g
Senap, Per i Viken
Rökt korv från Larssons chark, ca 250 g
Ekologiska ägg från Gårdsby, 12-pack
Julost, ca 450 g

Föreberett av våra kockar
Köttbullar
Revben
Brunkål
Rödbetssallad
Janssons Frestelse
Dillmajonnäs

Revben, köttbullar, Janssons frestelse, rödbetssallad, dillmajonnäs och brunkål är färdiglagade, bara att värma och ni får gott om tid att mysa, slå in julklappar och titta på Kalle Anka.

Välkommen att beställs en jullåda för en lugn och god jul!

Juluppehåll vecka 52 och vecka 1. Inga matkassar levereras dessa veckor.

 

_MG_1491Med Familyfood får du sunda, goda och varierade middagar på riktigt fina råvaror. Tillsammans med lokala och småskaliga matproducenter planerar vi din matkasse med fokus på hållbarhet och med omsorg om miljö, människor och djur.

 

 

 

Skriv ut