Skip to content


Jul med Familyfood

Den tredje december är sista dagen att beställa Familyfoods jullåda och Familyfoods juldelikatesser. Leveransen är  måndagen den 17 december mellan kl 16.00 och 20.00. Beställ genom att skicka ett mail till info@familyfood.se. Jullådan kostar endast 999 kr och faktureras den 20 december. Begränsat antal!

Familyfoods juldelikatesser 2012
Ge dina anställda, din chef, dina grannar, dina vänner eller din familj en riktigt härlig delikatesspåse, fylld med ekologiska och närproducerade delikatesser. Vi har satt ihop en påse med fantastiska produkter som passar perfekt till julen.

Glögg från EJ farm
Chokladpinnar fairtrade och ekologiska
En påse ekologiska dadlar
Ingefärskarameller Kronobergs konfektyr
Pepparkaksfudge Kronobergs konfektyr
Fikonmarmelad Fredrikssons Smakhantverk Öland
Fetaost av fårost från Harshult fårostmejeri

Delikatesspåsen levereras till din arbetsplats eller hem till dig efter överenskommelse. Beställ genom att skicka ett mail till info@familyfood.se, senast den tredje december. Delikatesspåsen kostar endast 375 kr inkl moms. Vi skickar gärna med en hälsning från dig!

 En delikatesspåse fylld med riktigt mathantverk!

Familyfoods jullåda 2012
Njut av en härlig jul med riktigt bra mat! I Familyfoods jullåda hittar du allt du behöver för att göra julbordets meny extra gott. Vi har satt ihop en jullåda med fina produkter från våra duktiga matproducenter.

Julens kött, fisk och skinka
Prinskorv Stensåkra ca 500 g
Leverpastaj Sten´s ca 300 g
Julskinka kokt ca 2,5 kg Lindells
Vildsvinsmedwurt ca 300 g och Vitlöksmedwurst ca 300 g Sten´s
Blandfärs ca 600 g Lindells
Kallrökt lax ca 200 g
Två sorters sill från Åsnens rökeri
Julens bröd, ost och lite till
Julvört från Stellas ostkaka
fårost från Harshults
Ägg Gårdsby 12-pack
2 kg julpotatis och 1 påse clementiner
Julens goda
Ingefärskarameller och Pepparkaksfudge Kronobergs konfektyr
Glögg från EJ farm

 En jullåda fylld med riktigt mathantverk!

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*